Panourile solare din gama Goal Zero sunt împărțite în diferite categorii în funcție de utilizare. Fie că sunteți în căutarea unor panouri solare pliabile, astfel încât să fie ușor de transportat, panouri solare flexibile sau panouri pe care le puteți monta permanent în exterior, Goal Zero 24 vă oferă o soluție pentru fiecare situație.
Panouri solare pliabile
De la SUV-uri la rucsacuri, încărcătoarele noastre solare pliabile pot fi agățate, legate și împachetate pentru o portabilitate maximă. Cu indicatoare LED care afișează intensitatea condițiilor solare și oferă feedback cu privire la viteza de încărcare, nu a fost niciodată mai ușor să valorificați puterea soarelui oriunde ați merge.
Panouri solare portabile
Dacă aveți nevoie de energie mare în mișcare, alegerea ideală este un panou solar portabil. Gama de panouri solare portabile în stil servietă de la Goal Zero este rezistentă si durabilă, acestea putând fi purtate sau păstrate într-un singur loc.
Seria de panouri solare tip servietă Boulder este realizată pentru a colecta mai multă energie atunci când și unde aveți nevoie și pentru a vă deplasa în altă parte când nu aveți nevoie.
Panouri solare montabile
Toată capacitatea de colectare solară de care aveți nevoie pentru a alimenta cu curent la nevoie, indiferent dacă este vorba de o situație de urgență sau pe drum. Construite cu sticlă securizată puternică și un cadru din aluminiu, panourile solare montabile Boulder de la Goal Zero sunt ideale pentru instalarea semipermanentă sau permanentă.

Filter